Som företagare vill man alltid hitta nya sätt att locka fler kunder till sitt företag. Ett sätt som är populärt är att använda reklamgodis med tryck. Det finns en mängd olika typer av godis som man kan välja mellan och det går att trycka på olika sätt. I denna blogg kommer vi ta upp hur man kan använda reklamgodis för att effektivt locka fler kunder till ens företag.

Ge bort godis på mässor och event

Mässor och event är platser där man kan nå ut till många potentiella kunder. Genom att ge bort godis med tryck på mässor och event så blir man mer synlig och potentiella kunder kommer ihåg ditt företag. Det finns olika typer av godis som passar för olika tillfällen. På sommaren kan man exempelvis ge bort glass eller dricka med tryck medan man på vintern kan erbjuda varm choklad eller kaffe i pappersmuggar med tryck.

Ge bort godbitar som överraskning

En annan bra taktik är att ge bort godis som en överraskning till ens kunder. Det kan vara en liten chokladbit som man lägger i kundens påse efter ett köp eller en läcker pralin som man ger bort efter att kunden har skrivit på ett avtal. Genom att överraska kunden med en liten present så visar man att man uppskattar kunden och ökar chansen att kunden basar tillbaka till ditt företag.

Skicka med godis i brevutskick

Om du skickar ut brevutskick eller fakturor så är det en bra idé att även skicka med en liten förpackning med godis. Detta gör man för att öka chansen att kunden kommer ihåg ditt företag och dessutom känna sig lite extra uppskattad. Genom att ha med företagsloggan på godisförpackningen så minskar man även risken att godiset kommer i fel händer.

Använd godiset som en del av företagspresenterna

Om du ger ut företagspresenter till kunder eller anställda så kan man med fördel inkludera godis med tryck på förpackningen. Detta gör att det blir en mer personlig touch på presenten och det blir lättare för mottagaren att koppla ihop företagspresenten med ditt företag.

Använd det som en del av marknadsföringen

Reklamgodis kan användas som en del av din marknadsföringsstrategi. Genom att skapa en kampanj som inkluderar reklamgodis så kan man locka fler kunder till sitt företag. Detta kan exempelvis vara att skicka ut brevutskick med en viss kod som ger kunden en fri påse med godis vid nästa köp. Utformningen av kampanjer beror på vilket företag man driver, men det finns oändliga möjligheter.

Som företagare är det viktigt att hitta nya sätt att locka fler kunder till sitt företag. Genom att använda reklamgodis med tryck så kan man på ett effektivt sätt nå ut till många potentiella kunder och visa att man uppskattar sina befintliga kunder. Det finns många olika sätt att använda reklamgodis på och det är endast fantasin som sätter gränser. Vi hoppas att denna blogg har gett dig nya idéer på hur du kan använda reklamgodis för att locka fler kunder till ditt företag.