Älskar du att tillbringa tid vid havet men kan inte alltid ta dig dit? Eller kanske bor du på en plats där havet är långt borta. Oavsett vilket är det ett bra sätt att lägga till en pool i din trädgård för att komma närmare havet varje dag! Pooler är inte bara till för att simma i – de kan också användas för avkoppling och nöje. I den här artikeln ska vi ge dig några idéer om hur du kan skapa den perfekta poolen i din trädgård.

Först måste du bestämma hur stor din pool ska vara. Vill du att den ska vara tillräckligt stor för att simma i eller bara för att paddla runt? Om du har en stor trädgård kan du till och med välja en infinitypool som ger illusionen av att vara precis vid havet.

När du har bestämt dig för storleken måste du välja material. Det finns många alternativ, från betongpool till plast och uppblåsbara pooler. Var och en har sina egna för- och nackdelar, så se till att göra din research innan du fattar ett beslut.

Slutligen är det dags att lägga till några detaljer! Du kan dekorera din pool med undervattensbelysning, växter och till och med ett vattenfall eller en fontän. Ellerom du känner dig riktigt äventyrlig kan du till och med lägga till en poolrutschkana eller trampolin.