Skapa väldoftande fordon med hjälp av Poppy luftfräschare. Just poppy är taget från det engelska ordet och betyder vallmo. Detta kopplas samman till att vara rogivande och skapa ett välbehag. Du kan självklart även använda din Poppy luftfräschare i båten eller i ditt badrum.

Poppy är ett populärt namn för både människor och växter. Namnet kommer från det latinska ordet ”papaver” som betyder ”vallmoblomma”.

Vallmoväxten är en ettårig blommande ört som blir upp till en meter hög. Vallmoväxtens blommor är stora, färgglada och har en smärtlindrande egenskap. Poppy är också namnet på ett populärt märke av luftfräschare för bil. Poppy bilfräschare är tillverkade av naturliga eteriska oljor som kan hålla bilen fräsch i flera veckor. De finns i flera olika dofter, bland annat vanilj, körsbär och lavendel.

Om du letar efter ett sätt att få din bil eller fordon att lukta gott och fräscht, då kan du överväga att använda en Poppy bilfräschare. De är prisvärda, lätta att använda och de finns i flera olika dofter att välja mellan.

Fördelar med Poppy bilfräschare

Det finns många fördelar med att använda bilfräschare. De kan hjälpa till att hålla bilen fräsch och ren och de kan också bidra till att minska mängden bakterier i luften. Dessutom kan bilfräschare hjälpa till att minska lukter som orsakas av rökning eller husdjur.

Det finns flera olika Poppy dofter som passar olika ändamål som Poppy EPA, Poppy Bil och Poppy Grace Mate. I vissa fall går det att komplettera med en Poppy ljusplatta. Det består av en ledbelysning till bil eller en ledbelysning till lastbil. Samt även som en smidig och billig ledbelysning till båtar, vilket du kan placera din Poppy på.

Få fordonet att lukta godare med en luftfräschare

Om du vill få din bil att lukta bättre är en luftfräschare således ett väldigt bra alternativ. Samtidigt som du lyfter interiören i fordonet. Det finns många olika typer av luftfräschare, så du kan hitta en som passar dina behov.

Om du är ute efter en stark doft är en plug-in luftfräschare ett bra val. Dessa luftfräschare släpper ut en doft i luften under en viss tid. Om du föredrar en mindre intensiv doft. Dessa luftfräschare finns i en mängd olika dofter, och de kan placeras i bilens ventiler för att cirkulera doften i hela fordonet.