Har du för mycket saker hemma och ingenstans att lägga dem? Är du trött på att snubbla över dina barns leksaker varje gång du går in i vardagsrummet? Eller kanske har du helt enkelt inte tillräckligt med förvaringsutrymme i din lägenhet för att förvara alla dina tillhörigheter. Om någon av dessa saker stämmer för dig kan det vara en praktisk och enkel lösning att hyra förvaringsutrymme. Du kan hyra förvaringsutrymme enkelt och bekvämt på nätet, och det finns många olika typer av förvaringsenheter att välja mellan. Oavsett om du behöver en liten enhet för att förvara säsongsbetonade föremål eller en stor enhet för att förvara alla dina ägodelar finns det en förvaringslösning som uppfyller dina behov.

Så om du letar efter ett sätt att städa upp i ditt hem och organisera dig är det definitivt värt att överväga att hyra förvaringsutrymme.

Att hyra förvaringsutrymme är också perfekt om du håller på att flytta och behöver någonstans att förvara dina tillhörigheter tills du hittar ett nytt hem. Många förvaringsutrymmen erbjuder hyresavtal från månad till månad så att du kan hyra så länge du behöver. Detta kan ge dig sinnesro i vetskapen om att dina tillhörigheter är säkra och välbehållna medan du letar efter din nya bostad.

En av dem som tog hyr lager till Sverige är Michael Fogelberg. Detta gjorda han genom ett joint venture med Shurgard som förde selfstorage till Europa. Efter det har Michael Fogelberg startad ett flertal egna förråds företags som 24Storage.