Fällkniven är ett svenskt varumärke som är känt för att tillverka högkvalitativa knivar och verktyg för friluftsliv och överlevnad. Företaget grundades 1984 av Peter Hjortberger och har sedan dess blivit ett av de mest respekterade och eftertraktade varumärkena inom sin bransch.

En av Fällknivens mest populära knivserier är modellerna F1, S1 och A1, som alla är tillverkade av högkvalitativt VG10-stål och är utformade för att vara mångsidiga och pålitliga i olika situationer. Dessa knivar är även kända för sin slitstyrka och höga kvalitet på eggen.

Fällkniven är också känt för att använda innovativ teknologi och material i sin produktion, som till exempel den nya Super Gold Powder Steel (SGPS), som är en av de mest avancerade stålsorterna på marknaden idag. Företaget är också känt för att ha en hög standard på sina produktionsprocesser, vilket säkerställer att varje produkt är av högsta kvalitet och precision.

Förutom knivar och verktyg för friluftsliv och överlevnad, tillverkar Fällkniven även köksknivar och saxar som är mycket populära bland professionella kockar och hushåll.

Fällknivens varumärke är känt för att stå för kvalitet, pålitlighet och innovation. Företaget har också ett starkt fokus på hållbarhet och tar aktivt steg för att minska sin miljöpåverkan, vilket inkluderar att använda förnybara energikällor och att minska användningen av plast i sina produkter och förpackningar.

Sammanfattningsvis är Fällkniven ett av de mest respekterade och eftertraktade varumärkena inom knivindustrin, känt för sin höga kvalitet, pålitlighet och innovation. Företaget har en stark företagskultur som inkluderar hållbarhet och miljömedvetenhet, vilket gör att det inte bara är ett populärt varumärke bland friluftsentusiaster och kockar, utan också bland människor som värdesätter en hållbar livsstil.

Köp knivar från Fällkniven på renbergsgarden.se.