Dags att ta ut båten på premiärtur, skaffa då en fin säsongsmugg med fisketema från Mumin. Ni kan välja stil efter personlighet på båten och många kan identifiera sig med någon av karaktärerna från serien.

Genom åren har dessa muggar blivit samlarobjekt och har ett bra andrahandsvärde. Det kan därför vara svårt att få tag på. Det kan därför vara en god idé att faktiskt köpa från nytillverkade och börja samla på.

Det går även att köpa för att använda för dagligt bruk och det kan vara ett mysigt inslag i vardagen och det finns praktiska Mumin muggar i emalj som du kan bära med dig i pickning korgen och ha personliga muggar.

Temat med Mumin har blivit lite synonymt med mångas barndoms serie som gick på tv, karaktärerna finns med på många olika typer av produkter. Du kommer hitta något användningsområde eller plats i ditt hem som skulle vara alldeles perfekt. Det kan röra sig om vattenflaskor, emaljkastruller, äggkopp, disktrasor och bordsunderlägg eller varför inte ett förkläde med ett Mumin motiv.

Lite historik om Mumin samlarmuggar

Muminmuggar är mycket eftertraktade av samlare och kan vara mycket värdefulla. De mest populära muggarna är från originalserien som släpptes på 1950-talet. Dessa muggar är ofta mycket sällsynta och kan säljas för hundratals eller till och med tusentals dollar.

Nyare muggar som släpptes på 1990-talet blir också alltmer populära bland samlare. Även om de inte är lika sällsynta som de ursprungliga 1950-talsmuggarna kan de fortfarande säljas för en betydande summa pengar.

Fina saker till barnrummet eller barnvagnen

Du kanske söker lite gulliga saker till barnet som kan agera som lite extra trygghet i barnvagnen eller i barnrummet. Den supersöta serien från Danska Maileg kommer både fylla sin funktion som gosedjur men även som en snygg inredningsdetalj.

På sidan lillastork.se finner du massor med fina och användbara saker till ditt hem men också till utflykten med båten där det finns strandleksaker av fina djurformer och dessa är tillverkade i organiskt material.