Det är officiellt: Tesla Model S Plaid gör 0-100 km/h på rekordtid. Den nya elbilen från Tesla är fantastisk och den har precis krossat konkurrenterna med sin bländande hastighet. Detta är ett tydligt tecken på att elbilar tar över och att bensindrivna fordon börjar bli något som tillhör det förflutna. Om du letar efter ett miljövänligt och spännande sätt att ta dig fram bör du definitivt överväga att investera i en Tesla Model S Plaid!

Laddningsstationer dyker upp överallt i takt med att allt fler byter till elbilar. Tesla leder den här revolutionen och det är tydligt att de är här för att stanna. Om du letar efter ett miljövänligt och spännande sätt att ta dig fram bör du definitivt överväga att investera i en Tesla Model S Plaid! Med sin rekordhöga hastighet kommer du inte att bli besviken!

Ladda elbilen hemma

Ladda din elbil hemma så behöver du aldrig oroa dig för att få slut på el när du är på väg. Allt du behöver är en laddningsstation och EV laddkablar för elbilar. Tesla gör det enkelt att hitta kompatibla laddare med sitt praktiska onlineverktyg. Ange bara din plats så får du en lista över närliggande stationer.

Så vad väntar du på? Gå vidare och byt till elbil idag! Det är billigare, bekvämare och bättre för miljön. Och med en Tesla Model S Plaid kan du dessutom åka runt i stan med stil!