Hjulinställning krävs ibland när du utfört reparation på din bil. Du kanske har en bil som sommarprojekt och behöver justera hjulinställningen. Det kan även vara att det är dags för nya sommardäck eller att du vill planera inför vintersäsongen.

Perfekt om du har ett sommarhus och tar din egen båt till Gotland och inte vill lägga tid på att släpa maskiner och byggmaterial från fastlandet.

Att smidigt beställa hem och ha nya vinterdäck och sommardäck inför säsong så kan du smidigt förvara dessa på ett däckhotell hos Åström Sanda som finns i Visby på Gotland.

Nya batteri till alla dina fordon

Behöver du traktorbatterier, motorcykelbatterier, lastbilsbatterier och olika typer av bilbatterier så kan du få bästa hjälpen med detta. Batterier har en tendens att inte fungera när man som mest behöver dem.

Är det vinter så kan ett batteri som är dåligt underhållsladdat eller laddat på fel sätt, ställa till med problem. Du kan be en kunnig på batterier mäta av hur ditt batteri mår och välja en en något högre kvalitét om du ska köpa ett nytt batteri.

Härliga sommarprojekt kräver hyresmaskiner

Behöver du minigrävare, dumper, padda eller en släpkärra för maskiner eller transport av byggmaterial. Då kan du hyra allt du behöver hos Åström Sanda på Gotland. Att sysselsätta sig med ett roligt byggprojekt på sommaren eller den längre vistelsen är mångas drömsemester.

Genom att utföra projektet på semesterns längre ledighet så blir det mer tid över att bara njuta av det man åstadkommit. Kanske när man har en lite kortare vistelse i sommarstället på Gotland, eller när säsongen inte är så inbjudande.

Många grävarbeten går att utföra vintertid som exempelvis dräneringar och andra saker. Det går även att förbereda inför det större projektet. Tänk på att vara ute i god tid när du vill hyra padda, minigrävare och dumper på Gotland. Då det är begränsad tillgång och många som vill utföra sina projekt sommartid.