Börjar dina fönster slits ut, eller vill du bara sänka kostnaden för att värma ditt hem? Hur som helst bör du överväga många olika saker innan du väljer en fönstermodell. Kulturella fönster är en viktig del av utseendet på ett hus, och de är också avgörande för i vilken utsträckning du kan delta i omvärlden när du är hemma. Ljuset från fönstren är mycket viktigt för livsmiljön och livskvaliteten. Därför är det mycket viktigt att välja rätt fönster.

Oavsett om det handlar om att köpa nya fönster till en ny byggnad eller byta ut slitna fönster, tänk två gånger innan du gör ett val. Vilket fönster du väljer påverkar ekonomi, utseende och funktion. Inköpspriset för olika fönster kan variera kraftigt och valet påverkar också fastighetens värde och fastighetens uppvärmningskostnad.

Clara fönster ger fönster för alla typer av hus, även om våra träfönster lockar flest kunder. Många tycker att gamla träfönster är charmiga och vackra, men de avger vanligtvis mer värme än moderna fönster. Det är därför Clara fönster utvecklade Titan, ett kulturellt fönster med moderna fönster, med ett gammaldags, rustikt utseende. Fönster bidrar till din fastighet på flera sätt. Det handlar om utseende, komfort och ekonomi.

Valet och storleken på fönster är avgörande för ljusinmatning. Fönster påverkar också uppvärmningskostnaderna eftersom de avger värme på vintern, därför är det viktigt att vet vad som är bäst mellan 1-glasfönster, 2-glasfönster eller 3-glasfönster. Alla Clara fönster är helt isolerade på vintern och anpassade till det svenska klimatet. Det är också värt att överväga hur man öppnar fönstren. Olika modeller öppnas på olika sätt, och den mest praktiska lösningen är inte alltid uppenbar.