Att använda sig av tält är extremt bra. Det finns många olika användningsområden där man kan använda sig av tält, på byggarbetsplatser som arbetstält eller hemma vid festtillfällen, där man vill eller måste vara ute, men undvika dåligt väder som kan förstöra saker som exempelvis maskiner vid byggarbeten eller mat och högtalare vid festtillfällen. Tältet har många olika funktioner och det är väldigt viktigt att det är av hög kvalité.

För att hjälpa dig få rätt tält så finns Tentarp till hands. Mikael & Viktoria Ljung grundade företaget 2010 under namnet Tältsport. Under de första 6 åren arbetade de som distributör av LP-prov i Sverige och vi tappade lite syarbete.

-”Jag har jobbat med PVC-beläggningar i Göteborg i 20 år, och jag tänkte ett tag, förutom att sälja tält, kan jag också utöka försäljningen genom tarpverkstaden.”

Mikael Ljung sa att hösten 2016 beslutade de sig för att investera i och förvärva nya och större anläggningar och investera i nya maskiner. I onlinebutiken på deras webbplats säljer de några tillverkade produkter och utvalda delar av LP-tältserien. Här kan du som kund också läsa om andra produkter de erbjuder. Du är mycket välkommen att besöka vår nya butik på Bultgatan 13B i Rollsbo utanför Kungälv för att handla direkt i person, få en offert eller se våra produkter.

-Vårt mål är att göra dig som kund mycket nöjd med kvalitet, pris och behandling efter mottagandet av vår leverans.