Om du är någon som spelar padel regelbundet så vet du hur viktigt det är att ha ett bekvämt grepp på ditt racket. Ett bra grepp kan innebära skillnaden mellan att vinna och förlora en match. Det är därför som så många professionella spelare använder sig av ett Hesacore Padel Grip. Här är vad du behöver veta om den här typen av grepp och varför det blir så populärt.

Vad är ett Hesacore-grepp?

Ett Hesacore Grip är ett ergonomiskt grepp för din padelracket. Det består av ett antal hexagonala fyrkanter som ger fler kontaktytor för dina fingrar, vilket lindrar trycket och minskar vibrationerna. Rutmönstret skapar också luftzoner så att ditt övergrepp inte känns lika svettigt.

Varför använda ett Hesacore-grepp?

Det finns flera anledningar till varför du kan överväga att använda ett Hesacore Grip på ditt padelracket. För det första ger det större komfort och kontroll när du spelar. För det andra bidrar det till att minska tröttheten så att du kan spela på topp under längre perioder. Och för det tredje ger det dig bättre grepp så att du kan göra de snabba, avgörande skotten när matchen står på spel.

Hur använder man ett Hesacore-grepp?

Det är enkelt att använda ett Hesacore Grip. Du tar bara bort standardlindan från ditt racket och trär på Hesacore-greppet. Linda sedan på en vanlig grepplinda för padel ovanpå Hesacore-greppet. Det är allt som behövs!

Om du letar efter ett bekvämt och pålitligt grepp till din padelracket bör du överväga att använda ett Hesacore Grip. Den här typen av grepp ger mer kontaktyta för dina fingrar, lindrar trycket och minskar vibrationerna. Det är också lätt att använda – det är bara att ta bort basomslaget från din racket och trä igenom Hesacore-greppet. Gå till House of Bontins hemsida och handa ditt Hesacore grepp idag.